Noah  initiatiefnemer Park West-Einde

Hallo, 

Ik ben Noah Marissen  Ik werk sinds april 2020 met plezier in Park West-Einde. Mijn rol als initiatiefnemer is veel werk. Zo ben ik in april begonnen met dit hele project op te starten. Sinds juli heeft de werkgroep het meeste werk van mij overgenomen. Maar wat doe ik dan wel? Wanneer ik vrij heb van school zorg ik ervoor dat het park schoon blijft, het huttenbos toegankelijk blijft voor gasten, voor duidelijkheid en sfeer zorgen en de gasten een vrolijke dag creëren. Sinds mei val ik al erg op. Laatst stond ik in de plus en sprak iemand mij aan; jij bent toch die jongen van die lampjes en prullenbakken. Dat ik herkend wordt is superleuk, echter zie ik het park als een hobby. Voor gasten is het hun dagje uit en zo voelt het voor mij ook. Als gasten met een glimlach weer weggaan weet ik dat ik met een gerust hard ook naar huis kan. Ik kan u zoveel vertellen over het park, de plannen en de toekomst, maar dat lezers; dat vindt u op onze website en nieuwsblog. 

 

Finn aan het woord:

taken en werk:

Gastheer huttenbos Park West-Einde, afdeling entree/park/technische dienst/beveiliging 

mijn verhaal en werkzaamheden:

Noah vroeg mij om ook te vertellen over mijn werk, de keuze was snel gemaakt. Ik ben in Juni begonnen met de collega's te helpen. Toen zijn we gaan kijken welke afdelingen ik kan doen in het park. Zo zie je boven dat het er best veel zijn, maar in werkelijkheid valt het wel mee.

Iedere collega heeft zo zijn taken, en het lijkt veel maar valt eigenlijk wel mee. Ook kan ik mijn eigen tijden bepalen, maar ik probeer zoveel mogelijk te komen. Het leukste vindt ik het contact met de gasten.

Ook volg ik dagelijkse de ontwikkelingen rondom het park en help ik zoveel mogelijk, mocht je nog vragen hebben over het Huttenbos kunt u mailen naar finn.parkwesteinde@outlook.com